Azonnali segítség! Hívjon vagy írjon!

Keressen minket bizalommal!

download-arrows

Email: kapcsolat@gyorsirto.hu

Telefon: +3620-951-1657

 

Árak – Mennyibe kerül a kártevőirtás?

Természetesen az árképzés elég összetett és több dolog függvénye, ezért csak egy konkrét eset ismeretében tudunk pontos árajánlatot adni.
Azonnali kártevőmentesítésért hívjon vagy írjon nekünk az alábbi gombra kattintva, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

 

 

Érdeklődjön!

Árak és szaktanácsadás

Hívja szakembereinket!

Elérhetőség

Az ágyi poloska egy igazi vérszívó, melynek csípése kellemetlen, égető érzéssel jár,  

 

tömeges elszaporodásuk az életminőség romlását hozza magával, nem mellékesen allergiás reakciókat válthatnak ki.

Az ágyipoloska könnyen bejuthat az élettérbe, apró mérete és éjszakai életmódja miatt azonban irtása házi módszerrel szinte lehetetlen.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és az ágyi poloskákkal nem lesz többet gondja!

 

Az ágyi poloska, tapasztalataink szerint az egyik legkellemetlenebb kártevő probléma, éppen ezért megértjük, milyen stresszes lehet az ágyipoloskák megjelenése. 

Több mint 10 éves kártevőirtó tapasztalattal rendelkező profi, innovatív csapatunk kidolgozott egy ágyi poloska irtás programot melynek segítségével gyorsan, eredményesen vesszük fel a harcot ezzel a vérszívó betolakodóval. Az ágyi poloska irtás hatékonyságának megtartása érdekében szakembereink időről időre képzésen vesznek részt, ezáltal is felkészülve bármilyen kérdés megoldására. 

 Mindezek mellett az ágyi poloska megjelenése  ijesztő lehet otthonunkban. Ezért hoztunk létre egy olyan stratégiát, amely lehetővé teszi számunkra, hogy biztonságosan és effektíven szabaduljunk meg az Ön ágyipoloska problémájától!

 Amikor egy kártevő irtó cég felméri a helyiségét, felnőtt ágyi poloskát  keresnek, amelynek hossza kb. 1/4 hüvelyk.  Fentről ovális alakúak, színük a szinte fehér vagy  világosbarnától egészen a mélybarna vagy égett narancssárga színig terjed.  A gazda vére sötétvörös vagy fekete rész  formájában jelenhet meg a rovar testében.  A kikelő ágyi poloskák körülbelül egy pipacs vetőmag méretűek, de ezeknek a poloskáknak a levedlett bőrét is felfedezhetjük otthonunkban. 

 

Az ágyi poloskák szárny nélküli rovarok, amelyek kizárólag a melegvérű élőlények vérével táplálkoznak.

Ők és hozzátartozóik fészekparazitákként fejlődtek ki.

Mivel az ágyi poloska irtás az egyik  prioritásunk, úgy gondoljuk, hogy csak egy tájékozott ügyfél hozhatja meg a legjobb döntést saját helyzete jobbá tételének     megválasztása érdekében. 

Éppen ezért, kollégáink szívesen állnak rendelkezésére a felmerülő kérdések  kapcsán, naprakészen.

Természetüknél fogva az ágyi poloskák éjjelenként keresnek egy gazdatestet. Amint rendelkezésre áll egy személy vagy állat, ez a rovar fájdalom nélkül kortyol néhány csepp vért.  Úgy tűnik azonban, hogy az emberek 50% -a érzékeny, vagy érzékennyé válik az ágyi poloska nyálára. A napokon vagy heteken keresztül végzett további harapások enyhe vagy intenzív allergiás reakciókat eredményezhetnek.

 

Csak azon „nyom” alapján amit a bőrön hátrahagy, nem lehet beazonosítani mert a harapási nyoma hasonlít sok más vérszívó által hátrahagyott bőrelváltozásra mint például a szúnyog és a bolha.

Tehát ezt a rovart nem lehet minden kétséget kizáróan beazonosítani a harapások megjelenésével. Kellemetlen következménye, hogy az érintett személynek ellen kell állnia a csípések vakarásának, mivel ez fokozhatja az irritációt és a viszketést, mindez pedig másodlagos fertőzéshez vezethet.

Éppen ezért az orvosok gyakran kezelik a rovarcsípésben szenvedő betegeket antihisztaminokkal és kortikol szteroidokkal, hogy csökkentsék az allergiás reakciókat és a gyulladást.

Miután a személyes kiszállás során felmértük a helyzetet, a legjobb megoldást javasoljuk az aktuális állapot hatékony és biztos megoldására az Ön költségvetéséhez igazodva.

Ágyi poloska irtás szakértők segítségével!

Keressen bennünket bizalommal, állunk rendelkezésére Budapesten és vonzáskörzetében is! 

 

Kártevőirtás

Tevékenységi területeink

 

csótányirtás csótányirtó

Csótányirtás specialista

Csótányirtás otthonában vagy vállalkozásában

Tovább!
hangyairtás rovarirtás

Hangyairtás szakszerűen

A siker kulcsa a probléma szakszerű kezelése.

Tovább!
rágcsálóirtás egérirtás patkányirtás

Rágcsálóirtás hatékonyan

Rágcsálóirtás kimagasló hatékonysággal

Tovább!
bolhairtás bolhairtó

Bolhairtás gyorsan

Hatékony mentesítés a vérszívó bolháktól

Tovább!

CSATLAKOZZON FACEBOOK CSOPORTUNKHOZ!

sos kártevőirtás facebook közösség Gyorsirtó

 

Gondja akadt a kártevőkkel?

Kattintson a Facebook ikonra és tegye fel kérdését!

Gyorsirtó FB Csoport

Ózonos lakásfertőtlenítés vírusok és baktériumok ellen

Megnézem

Írjon nekünk!

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

    Please prove you are human by selecting the cup.