Azonnali segítség! Hívjon vagy írjon!

Keressen minket bizalommal!

download-arrows

Email: kapcsolat@gyorsirto.hu

Telefon: +3620-951-1657

 

 

Érdeklődjön!

Árak és szaktanácsadás

Hívja szakembereinket!

Elérhetőség

Kártevőirtás

További tevékenységi területeink

 

csótányirtás csótányirtó

Csótányirtás specialista

Csótányirtás otthonában vagy vállalkozásában

Tovább!
ágyi poloska irtás

Ágyi Poloska Irtás

Speciális irtási technológiák alkalmazása

Tovább!
hangyairtás rovarirtás

Hangyairtás szakszerűen

A siker kulcsa a probléma szakszerű kezelése.

Tovább!
rágcsálóirtás egérirtás patkányirtás

Rágcsálóirtás hatékonyan

Rágcsálóirtás kimagasló hatékonysággal

Tovább!

A bolhák olyan paraziták, amelyek a vérből táplálkoznak,

és úgy tűnik, hogy az embereket, macskákat, kutyákat, patkányokat és más rágcsálókat kedvelik leginkább. 

 A bolha akár 1 méter magasra is felugrik, és általában cipőn, vagy például takarón található.

A bolhák története hosszú időre tekint vissza, és arról hírhedt, hogy az emberek és a háziállatok életét sokszor megnehezítették az elmúlt évszázadok alatt. 

 

Csak egy ártalmatlannak tűnő hétköznapi  probléma? 

A bolha Yersinia pestis baktériummal a patkányokon keresztül az embereket fertőzi meg, ez pedig előszobája a bubó pestis vagy közismert nevén a búgópestis elterjedésének. Mindez 25 millió ember halálát okozta a 14. században.

 A bolhák a Dipylidium caninum, vagyis a szalagféreg házigazdái, ami sokaknak akik házikedvencet tartanak, nem ismeretlen tény. Azok a kutyák, macskák, és más háziállatok vagy emberek, akik véletlenül nyelnek le egy fertőzött bolhát (például a bolhákkal küzdő háziállatokkal való játék közben), szalagféreg-fertőzés alakulhat ki.

 A bolhák fájdalmas kiütéseket okozhatnak különösen érzékeny személyeknél. Ezek a kiütések akkor fertőződhetnek el, amikor az érintett személy megvakarja őket.

 

A bolhák körülbelül 100 napig élhetnek, 

és bár nem tudnak repülni, rendkívül gyorsan ugranak  egyik helyről a másikra.

Egy pár bolha 400-500 utódot hagyhat hátra élete során. 

A felnőtt bolhák tojásaikat (napi 50 darabig) a háziállatra rakják. A tojások azonban hamarosan szőnyegre, párnára, vagy az ülőgarnitúrára esnek az állatból, de lehetnek bárhol máshol is, ahol a háziállat pihen, alszik vagy az idejét tölti.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és a bolhákkal nem lesz többet gondja!

A bolhák elleni küzdelem otthona megmentéséért frusztráló és költséges törekvés lehet.

Kikelés után a bolhatojások apró, féregszerű lárvákká alakulnak.  A szőnyegszálakban, a bútorpárnák alatt és más védett területeken rejtve maradnak.  A lárvák elsősorban felnőtt bolhákból (szárított vérből) táplálkoznak, amelyek a tojásokkal együtt felhalmozódnak a kedvtelésből tartott állatok pihenőhelyén és tevékenységi területén.

 Mielőtt felnőtt bolhákká válnának, a lárvák selyemszerű bábokká alakulnak, majd néhány hét elteltével kifejlett parazitaként élik életüket. 

Bármely kártevővel kapcsolatos   problémája gyorsan kiküszöbölhető a minőségi és garantált munkánk segítségével. 

A ház körül elterjedt egyes kártevőktől eltérően, a bolhák kellemetlenséget és irritációt okoznak mind a háziállatok, mind az emberek számára. Ezek az összes állatgyógyászati ​​segítséget igénylő dermatológiai állapot több mint felét teszik ki, és még egy hiperérzékeny állatnak vagy embernek adott egyetlen bolhacsípés is erős viszketést és irritációt okozhat. Súlyos hiba lenne azt gondolni, hogy a bolha megjelenése otthonunkban egyszerűen csak kellemetlen. A jelentős bolhafertőzés  halálos lehet fiatalabb vagy kisebb állatok számára. 

 Ezek tudatában nyilvánvaló, hogy a bolhák nem csak kellemetlenségek.

 

 Egészségügyi fenyegetés, amelynek nincs helye otthonában, és a felszámolásához gyakran egy profi bolhairtó szakember készségeire van szükség. A bolhairtás sikeressége érdekében, az otthont, a háziállatot és gyakran az udvart is kezelni kell. Ennek a kezelésnek a módja azonban nagyban befolyásolhatja az eredményeket. 

 

Bolhairtás udvaron és a lakásban egyaránt

A Gyorsirtó Kártevő és Rágcsálóirtó Csapata a kereskedelmi, lakó- és ipari ingatlanokra szakosodott. Az év minden napjára azt tűztük ki célul, hogy segítségére legyünk mindazoknak, akik kártevő gondokkal küzdenek, és elköteleztük magunkat arra, hogy minden, kártevőkkel kapcsolatos problémáját költséghatékony módon véglegesen megoldjuk.

 Tapasztalataink, és kitartó, magas színvonalú munkánk segít bennünket abban, hogy bármilyen kártevő-probléma kiküszöbölését maradéktalanul elvégezzük.

 

  Valódi szenvedélyünk a kártevők irtása  iránt, tehet bennünket vezetővé ebben az iparágban.

 Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, amikor úgy látja erre szükség van.

Ózonos fertőtlenítés 
Koronavírus ellen

Megnézem

Írjon nekünk!

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.