Ózonos tisztítás 
Koronavírus ellen

Hívjon a részletekért

Ózonos Fertőtlenítés

 

Ózonos fertőtlenítés árak és szaktanácsadás

Hívja szakembereinket!

Elérhetőség

Az ózonos tisztítás a következő három tulajdonsággal rendelkezik;

 
Teljes és tökéletes lefedettség a fertőtlenítés során. Az ózongenerátorok vagy az elektrosztatikus légtisztítók által létrehozott ózon eljuthat a környezet minden sarkába, minden apró szegletébe, ami ezáltal egyértelműen hatékonyabb mint az ultraibolya sterilizálás, mely csak egyenesen haladhat felfelé és lefelé, egyes helyeket sterilizálatlanul hagyva.
 
Magas tisztító hatás. Oxidáló baktériumok és vírusok elpusztítása mellett az ózon generátor használatával az ózon nem hagy  mérgező maradványokat. Éppen ellenkezőleg, a napjainkban használt kémiai fertőtlenítőszerek nem csak károsak az emberi testre, hanem másodlagos mérgező maradványokat is hagynak hátra. 
 
Kényelem: Az ózont, ózon generátor berendezésekkel lehet előállítani. A berendezés használható kisebb helyiségekben, nagyobb nyilvános térben, vagy tömegközlekedési eszközökhöz, például buszokhoz, nagysebességű vasutakhoz, hajókhoz és repülőgépekhez.
 
 

Ózongenerátor használata lakásban, irodában, autóban, ipari területeken

 

 

Elérhetőség

 

Az ózon hatékonysága a baktériumok és a vírusok kezelésében…

Nemcsak az ózon  koncentrációjával, a hőmérsékletével, a páratartalmával és az expozíciós idejével függ össze, hanem a baktériumtörzsekkel is.
 
Az ózonos tisztítás koronavírus ellen a leghatékonyabb megoldás, ha szeretteiről felelősen szeretne gondoskodni.
 
 
A Li Zelin professzor közreműködésével  vezetett nemzeti P3 laboratórium fényt derített arra, hogy  az ózon megöli a SARS vírust. A kísérlet eredményei szerint az ózon hatékonyan elpusztítja a zöld majom vese sejtjeire beoltott SARS vírust, elérve a 99,22% -os elpusztulási arányt. A Wuhanban talált vírus és a SARS vírus egyaránt a koronavírushoz tartozik. A kutatók megállapították, hogy az új koronavírus genomszekvenciájukban 80% -ban hasonlítanak a SARS vírusra.  
Forrás: http://www.china.org.cn/
 
Éppen ezért, ésszerű azt jósolni, hogy az ózon ugyanolyan hatékonyan megelőzi és gátolja az új koronavírust is.
 
 Bár az ózon rendkívül hatékony sterilizálásra és fertőtlenítésre, kényelmetlenséget okoz vagy irritálja a nyálkahártyákat, ha elér egy bizonyos koncentrációs szintet. Ezért elsősorban emberi és bármilyen más élőlény nélküli környezetben alkalmazzák szakembereink.
 
 Ha az ózont emberi környezetben lehet felhasználni az új koronavírus és a tiszta levegő érdekében, akkor áldás lesz használni zsúfolt kórházakban, gyárakban, nyilvános terekben, zárt tömegközlekedési eszközökben és beltéri otthonokban.
 
Az ózonos tisztítás hatékonysága attól függ, hogy képesek vagyunk-e szabályozni koncentrációját. Az illékony gázt könnyű előállítani, de az ózonérzékelők költségei miatt nehéz bizonyos szinten szabályozni.  Az érzékelők valós idejű tesztje nélkül kizárt, hogy ellenőrizzék a koncentrációját.
 

A Gyorsirtó szakavatott Csapata naprakészen és a megfelelő eszközökkel felszerelve várja új és leendő Ügyfeleit.

 
Kérjük keressen Bennünket bizalommal, szakértőink állnak rendelkezésére az ózon erejével való tisztítással kapcsolatban is! 
 
Önnek ez semmilyen extra fáradságot nem jelent, a fertőtlenítést bízza ránk! Gyorsan, hatékonyan, és kedvező árakkal várjuk. Győzzük le együtt az Covid 19 vírust! 
 

Ózon fertőtlenítés vélemények és tanácsadás szakértőktől 

Esettanulmányok alapján és többéves szakmai múlttal segítjük döntésében.

A járvány közepette javasoljuk, hogy ésszerűen megemelhessük a beltéri ózonszint normáit, ezáltal maximalizáljuk az ózon fertőtlenítési és sterilizálási  munkáját az emberi környezetben. 
 
Az ózon és a mikroorganizmus közötti kapcsolat megmutatja a földi élő testek tökéletes egyensúlyát.  Egyrészt az ózonréteg védelme nélkül baktériumok és vírusok nem találhatók a földön, másrészt az erős oxidálhatóságú ózon megöli a baktériumokat és a vírusokat.
Az emberek ismerete az ózonról még mindig kevés. Biztosítanunk kell az ózon egyedi fertőtlenítő segítségét az új koronavírus-járvány idején is. 
 
Szakemberek közreműködésével kell együtt működnünk az ózon megfelelő felhasználása érdekében, hogy hatásosak legyünk a járvány leküzdésében.
 
Hívjon, vagy írjon nekünk bizalommal  további információért, és időpontfoglalásért.

Írjon nekünk!

Szakembereink készséggel állnak rendelkezésére.

    Please prove you are human by selecting the star.